Blog

Samen streven naar het hoogst mogelijke doel

Juist de dynamiek – en ook hectiek – van een bouwproces vindt projectmanager Lotte Kooi geweldig. Haar werk is enorm divers, aangezien ze betrokken is bij zowel de totstandkoming van het ontwerp als de bouw en nazorg van projecten. Lotte probeert het waar mogelijk makkelijker te maken voor de gebruiker en opdrachtgever.

Grip houden op de kaders 

Een gebouw moet passend zijn voor de gebruiker. Het renoveren of nieuwbouwen van een werk-, zorg-, en leeromgeving binnen projectkaders als tijd en budget, is niet eenvoudig en vraagt veel van de betrokken partijen. Ik vind het belangrijk om de samenwerking tussen verschillende partijen te stimuleren, want ik geloof dat een goede samenwerking altijd tot een beter resultaat leidt. Dit betekent in de praktijk dat ik veel mensen spreek en ontmoet, zowel informeel als formeel. Ik ben vaak op pad naar de verschillende projecten, voer overleggen bij opdrachtgevers en regel zaken om grip te houden op de kaders van het project. Ik ben verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het opstellen van een planning, het begeleiden van een aanbesteding en het bijhouden van de financiën. Een afwisselende uitdaging!

Successen vieren

Bij Draaijer mag je jezelf zijn. Je krijgt de vrijheid en vertrouwen om je werk op je eigen manier uit te voeren. Daarnaast wordt er ruimte geboden om collega’s te ontmoeten, kennis met elkaar te delen en de mooie momenten met elkaar te vieren.

Doen wat goed voelt

Hoe de komende jaren bij Draaijer eruit zien, daar houd ik me minder mee bezig. Ik leef graag in het nu. Als ik doe wat op het moment goed voelt, dan zal het vast ook goedkomen in de toekomst!

Projectmanager

Lotte Kooi

“Ik ben verantwoordelijk voor onder meer het opstellen van een planning, het begeleiden van een aanbesteding en het bijhouden van de financiën. Een afwisselende uitdaging!”

Lotte Kooi
Projectmanager